Inteligjence per biznesin tuaj

Moderne dhe dinamike, e konfigurueshme dhe e thjeshte ne perdorim.
Per t'u rritur se bashku me biznesin tuaj!

1111

Perse Bills.al eshte zgjidhja e duhur?

Shitje & Blerje

Procesi i shitjes nuk ka qene ndonjehere me lehte. Automatizime ne cdo hap per te bere sa me te lehte menaxhimin e shitjeve te biznesit tuaj qe nga blerjet dhe deri te faturat tuaja! Mundesi per te mbajtur databaze te detajshme klientesh dhe furnitoresh, duke patur monitorim konstant te inventarit tuaj.

Menaxhim i plote i biznesit tuaj

Per nje pasqyre te plote te cdo veprimi qe ndodh ne biznesin tuaj, Bills ofron mundesi menaxhimi te inventarit te nje apo disa magazinave, menaxhim arke per depozitimet dhe terheqjet, si dhe politika te sigurta per te menaxhuar te drejtat e perdoruesve qe nderveprojne ne sistem.

Fiskalizim ne kohe reale (opsionale)

Aktualisht ne proces certifikimi, programi eshte dizenjuar ne perputhje te plote me procesin e fiskalizimit per ligjin Nr. 87/2019 per faturen dhe sistemin e monitorimit te qarkullimit. Ne menyre opsionale, ju mundet te zgjidhni versionin me transmetim ne kohe reale te te gjithe faturave tuaja!

Raporte Online & Automatike

Keni mundesine e gjenerimit te raporteve nga telefoni apo kompjuteri juaj vetem me nje klik. Raportet e konfigurueshme ne baze te datave apo perdoruesit mundet te gjenerohen ne kohe reale.

Historik i Detajuar

Per cdo veprim qe punonjesit tuaj kryejne ne program, sistemi mban logs te detajuar qe nga hyrjet ne sistem, shitjet, ndryshimet etj.

Suport i Dedikuar

Suport gjate te gjithe javes per cdo pyetje apo sqarime te mundshme qe ju apo stafi juaj mundet te kete ne lidhje me funksionalitetet e Bills.

Integrim i lehte me sistemin tuaj aktual apo kasen fiskale!

Nese keni tashme nje program kontabiliteti apo kasen fiskale tuaj egzistuese, programi jone eshte i pershtatur per t'u lidhur direkt me sistemet tuaja ne menyre qe puna te mos ndaloje se vazhduari!

Get Started

Raporte & Analiza

Analizoni dhe interpretoni të dhënat e kompanisë me një pamje të konsoliduar të informacionit. Merrni një pamje të plotë të të gjitha aspekteve të biznesit tuaj, përfshirë dyqanet, inventarin, madhësinë e shportës dhe analizën financiare.

Get Started

Ku gjen perdorim ky program?

Market / Dyqan

Fitoni mbi konkurencen me Bills. Skanoni barkodet dhe perballoni rradhet e gjata ne kasa dhe qindra transaksione ne menyre te shpejte dhe eficente.

Bar / Restorant

Shpejtoni sherbimin dhe rrisni eficencen. Personalizoni formen, madhesine dhe pozicionimin e tavolinave. Menaxhim dhe kontroll i plote mbi stafin.

Farmaci

Kategorizoni dhe menaxhoni nje numer te madh produktesh. Krijoni kartela per historikun e cdo pacienti.

Kancelari / Librari

Rrisni shitjet dhe pershpejtoni punen me ane te skanimit me barkod. Kategorizoni ne menyre te detajshme produktet per raporte me te sakta.

Cfare thone rreth nesh?

I shpejte ne kryerjen e veprimeve dhe rakordim ne kohe reale i gjendjes se produkteve.

Sonia L. Tirane

I lehte ne perdorim, praktik dhe funksional.

Frenkli B. Tirane

1111