Inteligjencë për biznesin tuaj!

Modern dhe dinamik, i konfigurueshëm dhe i thjeshtë në përdorim. Për t'u rritur së bashku me biznesin tuaj!

1111

I integrueshëm me Kasën Fiskale apo Sistemin Tuaj Aktual!

Fiskalizimi mundet të kryhet me kasën fiskale ose me Bills në varësi të llojit të biznesit apo organizimit tuaj.
Nëse keni tashmë një sistem tuaj kontabiliteti ose/dhe një kasë fiskale, Bills mundet të integrohet me to lehtesisht ne menyre qe proceset tuaja te mos ndryshojne!

Raporte & Analiza

Interpretoni të dhënat e biznesit me pamje të konsoliduara të informacionit.
Një analizë e plotë e të gjitha aspekteve të veprimtarisë tuaj, përfshirë raportet e:
• Shitjeve
• Blerjeve
• Magazinës
• Arkës/bankës
• Fiskalizimit
• Menaxhimit

Planet Tarifore
25

Vite Eksperiencë

110

Rishitës

45000

Klientë

Faturoni vetem me Para ne Dore?

1111

Kompania Nr. 1 në Fiskalizim në Shqipëri!

X
sqShqip